۲۹ دی ۱۴۰۴، ۱۴:۱۸

ورمقانی: مردم کردستان نگران تامین و توزیع کالاهای اساسی نباشند

ورمقانی: مردم کردستان نگران تامین و توزیع کالاهای اساسی نباشند

سنندج- معاون سیاسی، امنیتی و امور اجتماعی استاندار کردستان گفت: مردم استان بابت تامین و توزیع کالاهای اساسی نگرانی نداشته باشند و در صورت نیاز از ظرفیت مرز برای واردات کالا استفاده می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر ورمقانی ظهر دوشنبه در نخستین کمیته اطلاع‌رسانی معیشت و رفاه استان کردستان اظهار کرد: اجرای درست طرح اصلاح نظام یارانه‌ای دولت نیازمند همراهی مردم است و دولت بی‌تردید برای توزیع عادلانه منابع تلاش می‌کند.

وی افزود: اطلاع‌رسانی به موقع در مورد اجرای طرح و تبیین همه جوانب از سوی دستگاه‌های اجرایی متولی می‌تواند در اجرای بهتر طرح نظاپ یارانه‌ای دولت موثر باشد.

وی خاطر نشان کرد: مردم استان نگران تامین و توزیع کالاهای اساسی نباشند و در صورت نیاز از ظرفیت مرز برای واردات کالا اقدام می‌شود.

معاون سیاسی، امنیتی و امور اجتماعی استاندار کردستان یادآور شد: باید مسئولان برای حمایت از مردم و حل مشکلات و دغدغه آنها با همت مضاعف تلاش کنند تا در این دوران شاهد کمترین مشکلات و آسیب‌ها باشیم.

ورمقانی از وجود نعمت امنیت و آرامش کامل در سطح استان خبر داد و گفت: قطعا با کمک مردم می‌توان از مشکلات عبور کرد.

وی همچنین به نقش کلیدی روابط عمومی‌ها در جلب همراهی مردم با طرح اصلاح یارانه‌ها پرداخت و گفت: انتظار می‌رود روابط عمومی‌ها مانند همیشه در کنار دولت و دستگاهای اجرایی باشند و در زمینه معرفی طرح های مهم دولت به جامعه از جمله طرح بهبود معیشت و اصلاح نظام یارانه‌ها، نقش‌آفرینی کنند.

کد خبر 6725165

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha